Oheisohjelma

Tervetuloa Energiapäivään 22.4.2022!

Energiapäivä on Tampereen Nuorkauppakamarin ja JCI Unitedin yhdessä perjantaina 22.4.2022 järjestämä tapahtuma osoitteessa Hatanpään Valtatie 30, Tampere. Päivän aikana esitellään ratkaisuja, joilla pystytään pienentämään hiilijalanjälkeä sekä suurentamaan hiilikädenjälkeä Suomessa ja koko maailmassa. Skaalautuvilla ratkaisuilla olemme kokoamme suurempi toimija ilmaston lämpenemisen vastaisessa taistelussa.

Tilaisuuden avaa Tampereen kaupungin pormestari Anna-Kaisa Ikonen.

Energiapäivässä aamupäivän teemana on rakennettu ympäristö ja iltapäivällä keskitytään liikenteen ratkaisuihin. Päivän lopettaa keynotepuheenvuorot St1 Oy:n hallituksen puheenjohtajalta ja merkittävältä energiavisionääriltä Mika Anttoselta sekä toiselta merkittävältä yhteiskunnalliselta vaikuttajalta, jonka nimi julkaistaan lähipäivinä.

Tilaisuus tarjotaan maksutta vuosikokouksen osallistujille! Ruoka- ja kahvitauot omakustanteisesti Ravintola Valtatie 30:ssa.

Varaa siis paikkasi Energiapäivään!

Osallistujilla on myös mahdollisuus tutustua paikan päällä kaukolämmön tuottamiseen palvelinkeskuksen hukkalämmöstä. Ilmoittautumismahdollisuus kierroksille avataan tapahtumaviikolla!

Alustava ohjelma 22.4.2022

 • 09.30 – 09.50 Anna-Kaisa Ikonen (Pormestari, Tampereen kaupunki)
 • 09.50 – 10.10 Jussi Laitinen
  (Toimitusjohtaja, Tampereen Sähkölaitos Oy)
 • 10.10-10.40 Jarkko Kytömäki (vLab Infrastructure Manager, Nokia Software)
 • 10.40-11.10 Jussi Alilehto (Johtaja, Sweco)
 • 11.10-12.15 Lounas
 • 12.15-12.45 Tuomo Isokivijärvi (StepOneTech, toimitusjohtaja)
 • 12.45-13.00 Kahvitauko
 • 13.00-14.00 Mika Anttonen (Hallituksen puheenjohtaja, St1 Oy)
 • 14.00-15.00 Kai Mykkänen (Eduskuntaryhmän puheenjohtaja)

Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin.

AVECIT, Tervetuloa TAMPEREELLE!

PAKOPELI OHEISOHJELMA ON PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI

Vuosikokous 2022 Avecien ohjelmassa lauantaina 23.4.2022 alkaen klo 12.30 pakohuonepelit Way Out Tampereen tiloissa osoitteessa Rautatienkatu 27. Pelit pelataan ryhmissä ja kussakin ryhmässä on 4-8 hlöä. Ohjelma on osittain omakustanteinen 10€/hlö. Valittavanasi on kaksi eri teemahuonetta, josta poistumiseen on varattu 60 min.

Alla kuvaukset huoneiden teemoista:

The Dream
3…2…1… Unimaailma ladattu.
Olet vaipunut jaettuun selkouneen. Avatessasi silmäsi huomaat ystäväsi, jotka näkevät ja tuntevat samat asiat kuin sinä. Seuraavan tunnin ajan pääsette liikkumaan erilaisten unimaailmojen välillä. Pystytte tekemään päätöksiä ja vaikuttamaan tapahtumiin yhteisen unenne sisällä. Tämä kaikki on mahdollista mullistavan tutkimuksemme ansiosta.

Toivotamme teidät tervetulleiksi uraauurtavaan unitutkimukseemme. Muistakaa, unissa voi tapahtua mitä vain.

HUOM: Huoneessa on välkkyviä valoja. Peli ei ole esteetön.

Back in Time
Teidän on matkattava ajassa. Ette tiedä minne tai miksi. Tiedossanne on vain päivämäärä ja sijainti aikamatkan aloitusta varten. Matkan tarkoitus selviää vasta, kun olette tehneet päätöksen lähteä ja astuneet aikakoneeseen.

Varoitus: Kukaan ei ole viipynyt ajassa yli 60 minuuttia. Matkallanne on siis aikaraja, jonka ylittäminen voi pahimmillaan tarkoittaa iäksi vieraalle aikakaudelle jäämistä…

Oletteko valmiita astumaan tuntemattomaan ja antamaan tietämättömyydelle vallan?

Pelissä on välkkyviä valoja. Huone ei ole esteetön.

PAKOPELI OHEISOHJELMA ON PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI

Maailman parhaat oluet by Tuomas Pere @Pyynikin 15.30-17.00 Pyynikki Brewhouse

Tervetuloa maistelemaan maailman parhaita bissejä ja tarinoita niiden takana Pyynikin Brewhouseen! Tapahtuma järjestetään lyhyen kävelymatkan päähän kokouksen pelipaikoilta Tammerkosken rannalla juuri keynote-puheenvuorojen jälkeen hyvissä ajoin ennen gaalaa. Tarinoista vastaa panimon perustaja Tuomas Pere, joka on saanut rakennettua Tampereelle Suomen arvostetuimman olutbrändin ja vuonna 2020 Financial Times listasi Pyynikin Euroopan nopeimmin kasvavaksi panimoksi. Panimon tuotteet ovat voittaneet lukuisia palkintoja ja nyt on hyvä mahdollisuus selvittää miksi!

Pakettiin kuuluu viisi maisteluannosta panimon matkan varrelta sekä snaksit, joilla jaksaa hyvin gaalan illalliselle asti.

Mitä: Maailman parhaita oluita, tarinoita ja ihmisiä
Milloin: Kokouslauantaina 23.4. kello 15.30-17
Missä: Pyynikin Brewhouse (Verkatehtaankatu 2)
Mitä maksaa: 35€

KUOHUVIINI -TASTING, Beverage partners finland & Original Energy Finland Oy

Mitä olisi kokousviikonloppu ilman valkotakkeja ja kuohuvaa?
Niinpä. Perjantaina viimeisen kokousohjelman (keynote Emma Kimiläinen) ja tulojuhlan välissä klo 19.00 – 20.00 järjestetään kuohuviini-tasting Valatie 30 Saunatiloissa, kulku päälava-alueen takaa hissillä ylös.
Tasting alkaa klo 19.00 ja paikalla kuohuvista on kertomassa asiantuntija Beverage Partners Finlandilta. Tastingiin otetaan mukaan 48 nopeinta. Hinta tastingille 10€, joka sisältää maistiaisannoksen (n. 6 cl) neljästä eritasoisesta kuplajuomasta.
Mukana kuohuvien tarjoamisessa Original Energy Finland Oy.
Varaa paikkasi ennen kuin on liian myöhäistä!