Kiinteistömaailma ratina


Viisi hyvää syytä valita meidät.

  1. Maan paras välittäjien osaaminen ja ammattimaisuus.
  2. Erittäin vahva luotettavuus.
  3. Parhaimmaksi arvostettu verkkopalvelu.
  4. Laajin markkinoinnin näkyvyys.
  5. Hyvä markkinatuntemus ja taito arvioida oikea hintataso.

+1. Kiinteistömaailman Tarjouskauppa. Hyväksi todistettu tapa saada asunnostasi paras mahdollinen hinta.

Kiitos, että tutustut meihin. Meiltä sitä saa – aitoa kiinteistönvälityspalvelua, jossa kuunnellaan asiakkaiden toiveet sekä haaveet ja toteutetaan ne. Vuosien aikana ja tehtyjen kauppojen kautta olemme olleet vaikuttamassa tuhansien ja taas tuhansien ihmisten elämän suurimpaan päätökseen. Ammattitaitomme ja tapamme tehdä töitä takaavat sinulle asiakkaanamme aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Teemme töitä hyvin laaja-alaisesti koko Pirkanmaalla. Tampere lähikuntineen on meille ominta aluetta, oli kyseessä sitten asunto-osake tai kiinteistö. Kun suunnittelet kodin vaihtoa, ota pikaisesti yhteyttä.

reforest

Reforest tarjoaa selkeät ratkaisut yrityksesi hiilijalanjäljen määrittämiseen ja hallintaan.

Tarjontaamme kuuluu päästölähteiden selvitys, hiilijalanjäljen laskenta ja suunnitelmat toimenpiteistä, kompensaatio sekä viestintä.

Yrityksesi matka kohti hiilineutraaliutta alkaa Reforestista.

OMACON

 

Aikaa kestäviä koteja

Omacon rakentaa uusia, laadukkaita ja aikaa kestäviä koteja. Uudenaikaiset ja toimivat kotimme rakentuvat vetovoimaisille alueille, hyvien liikenneyhteyksien äärelle.

Suunnittelun lisäksi panostamme uusimpaan osaamiseen ja laadukkaisiin materiaaleihin. Henkilöstöllämme on useiden vuosien kokemus rakennusalasta. Työmme jälki on kestävää ja laadukasta perustuen vakiintuneisiin ja tehokkaisiin toimintatapoihin sekä vastuullisuuteen.

LEHTOVUORI


Kotimainen Lehtovuori Oy on toiminut vuodesta 1945 paremman kaupunkiympäristön puolesta.  Tuotevalikoimaan kuuluu kaikille tuttujen kaupunkikalusteiden kuten roska-astioiden, katosten ja pyörätelineiden lisäksi modernia teknologiaa hyödyntäviä älyratkaisuja. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Lehtovuoren Ylöjärvellä sijaitsevassa tehtaassa, josta ne jatkavat matkaansa kaupunkeihin ympäri Eurooppaa.

ABLOY

 

ABLOY on luottamuksen tunnusmerkki. Olemme edelläkävijä edistyneissä lukitus- ja kulunhallintajärjestelmissä ympäri maailman. Toimitamme laaturatkaisuja nykyaikaisesta tehtaastamme ja päätoimipaikastamme Joensuusta, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. 750 huippuammattilaistamme Suomessa ja toiset 240 ulkomailla vaalivat Abloyn kulttuuria, jossa laatu, kestävä kehitys ja innovaatio ovat aina etusijalla.

Myös Vuosikokous 2022 gaala illallisen järjestyspaikkana toimiva Nokia Arena on valinnut Abloy Oy:n kumppanikseen toteuttamaan turvallisuuden, kulunhallinnan ja -valvonnan ratkaisuja. https://www.abloy.com/global/fi/references/nokia-arena 

 

ILMARINEN

 

Olemme Suomen suurin yksityinen työeläkevakuutusyhtiö. Keskinäisenä työeläkeyhtiönä olemme kokonaan asiakkaittemme omistama. Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Tarjoamme lakisääteisiä työntekijän ja yrittäjän eläkevakuutuksia Suomessa toimiville työnantajille ja yrittäjille.

pohjola vakuutus

 

Pohjola Vakuutukselta löydät tarpeisiisi räätälöitävät vakuutukset eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. Vakuutuksistamme saat turvaa itsellesi, lähimmäisillesi, kodillesi, omaisuudellesi, ajoneuvoillesi ja yritykselle sekä työntekijöille.

 

Miksi Pohjola Vakuutus on hyvä valinta?

 

  1. Suomalainen vakuutusyhtiö sekä henkilö- että yritysasiakkaille
  2. Pohjola Vahinkoapu 24/7 ja kattava kumppaniverkosto
  3. Helppo asiointi op.fi-palvelussa ja OP-mobiilissa
  4. Mahtavia etuja ja alennuksia pankki- ja vakuutusasioinnista

Pohjola Vakuutus – Kaiken voi korvata. Paitsi elämän.

OP TAMPERE

 

OP Tampere, viralliselta nimeltään Tampereen Seudun Osuuspankki, on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueen johtavia pankkeja.

 

Palvelemme joustavasti verkossa, puhelimitse ja palveluaikojemme puitteissa toimipisteissämme Tampereella, Lempäälässä, Nokialla, Ylöjärvellä, Hämeenkyrössä ja Kurussa.

 

Me OP Tampereessa olemme asiakkaitamme varten. Sujuvien verkko- ja mobiilipalveluiden rinnalla paikallisella pankilla on aina myös kasvot. Saat henkilökohtaista palvelua silloin kun se sinulle parhaiten sopii – aamukahdeksasta iltakahdeksaan.